top of page

Onze
Diensten

Bureau Smalt ontwerpt van A-Z. Als grafisch ontwerpbureau kunnen wij alles voor je aanpakken. Van het ontwerpen van een logo tot een complete huisstijl. Daarnaast ben je ook voor alle communicatie uitingen bij ons aan het juiste adres. Dit valt allemaal onder onze diensten. 

Zowel voor kleine en startende ondernemers, als voor bestaande ondernemingen gaan wij met veel plezier aan de slag. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee! Bekijk onze diensten.

305061894_451294367024442_114029967019317086_n_edited.jpg
Visuele identiteit

Ben jij als ondernemer op zoek naar een op maat gemaakte identiteit? Je kan bij ons terecht voor een volledig nieuwe identiteit, een nieuw logo of een update van de bestaande merkidentiteit. 

Visitekaartje.png
Communicatie

Blij met de uitstraling van jouw merk maar op zoek naar nieuwe communicatie uitingen? Bureau Smalt ontwerp online- en offline materialen, passend bij jouw bedrijf of organisatie. 

Homepage beeld.png
Verpakkingen

Een nieuw of bestaand product op de markt brengen? Je kan bij ons terecht voor nieuwe verpakkingsconcepten evenals dtp/doorvertaling van bestaande verpakkingen.

Wat kunnen we 
voor jou betekenen?

Interesse in één van onze diensten of benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

bottom of page