top of page

Over ons

Wij zijn Natasja Eelman en Rianne Kee. In 2022 hebben wij besloten onze krachten te bundelen en een grafisch ontwerpbureau te starten op het geweldige eiland waar we wonen, namelijk Texel.

 

Als creatieve ondernemers helpen wij bedrijven, door middel van visuele communicatie, hun plek op de markt te veroveren. Met beiden ervaring in grafisch ontwerp bij verschillende bureaus uit de randstad was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met Natasja haar specialisme in marketing en communicatie en die van Rianne in food and beverage packaging streven we naar verfrissend en geloofwaardig ontwerp.

Klanten zeggen
"Het is erg fijn samenwerken met Bureau Smalt. Natasja en Rianne leveren professionele ontwerpen aan die goed aansluiten bij je wensen en je bedrijf. Na een brainstorm sessie weten zij alle onderdelen goed samen te vatten in een mooi en origineel ontwerp. Van kleinere klussen zoals een visitekaartje, tot grotere opdrachten zoals een beursstand – ze steken overal veel energie in en leveren prachtige ontwerpen aan."

Jessica Broekman
Sales / Marketing Manager De Wit Speciality Oils
bottom of page