top of page
Homepage beeld-2.jpg

campagne 
Texels Geheim

texelse bierbrouwerij

In samenwerking met de Texelse Bierbrouwerij willen we jullie kennis laten maken met “Texels Geheim”.

Bureau Smalt heeft de hele campagne, vanaf de allereerste ideeën tot communicatie en verpakkingen mogen ontwerpen!

 

inspiratie Texels Geheim is veel meer dan een mysterieus speciaal bier; het is een unieke campagne die het eilandgevoel en de Texelaars omarmt. 

 

Elke maand wordt een unieke Texelse biersmaak in beperkte oplage gebrouwen die exclusief te proeven is in het proeflokaal. Het is de plek waar niet alleen glazen worden geklonken, maar ook oude herinneringen opgehaald en nieuwe herinneringen gecreëerd. Wat er tussen de vier muren van het proeflokaal wordt besproken, blijft een Texels Geheim - en dat is iets om trots op te zijn.

 

De magie van schaarste en exclusiviteit wordt benadrukt doordat het bier slechts in een kleine batch wordt gebrouwen en voor een korte periode beschikbaar is.

Voor deze campagne hebben we met veel plezier samengewerkt met echte Texelaars, want op Texel geldt: "ons kent ons." Deze trotse mannen, vastgelegd door de Texelse fotograaf Stefan Krofft, zijn het gezicht van de campagne. 

over de klant De Texelse bierbrouwerij is de grootste en bekendste brouwerij van het eiland Texel. Uit deze brouwerij komt onder andere de beroemde Skuumkoppe, die landelijk te proeven is. De brouwmeesters van de Texelse Bierbrouwerij brouwen sinds 1999 hun bijzondere bieren van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

Proef
Lokaal

campagne ontwerp, van concept tot uitwerking

fotografie in samenwerking met Stefan Krofft 

bottom of page